Miercuri, 2024-04-24, 2:19 PM
Bine aţi venit Vizitator

Service Claculatoare

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Share / Distribuie :
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: redaot  
Forum » Forum General » Recomandari » Ce sa faci sa dispara reclama din coltul dreapta sus ? (Ce sa faci sa dispara reclama din coltul dreapta sus ?)
Ce sa faci sa dispara reclama din coltul dreapta sus ?
redaotData: Sâmbătă, 2012-12-22, 8:36 AM | Mesaj # 1
R3D407
Grup: Administratori
Mesaje: 116
Reputaţie: 32767
Stare: Offline
Pentru a va disparea reclama din coltul dreapta sus trebuie sa va inregistrati si pe urma sa va logati. Pentru asta trebuie sa dati click pe Inregistrare si sa colpetati spatiile respective dupa care trebuie sa completati codul de siguranta si sa dati pe butonul Inregistrare, o sa fiti anuntati ca o cerere de activare a contului a fost trimisa pe email-ul dumneavoastra. Trebuie sa intrati pe mail-ul dumneavoastra si sa cautati in Inbox sau in SPAM ( o sa fie un mail de la uID ). Dupa deschiderea mail-ului trebuie sa dati click pe link-ul pentru activarea contului ( este primul link ) nu pe cel care va spune ca nu o sa mai primiti mail-uri. Daca nu puteti accesa linkul prin Click , trebuie sa selectati link-ul si sa dati click dreapta pe el si sa alegeti Open Link in New Tab sau sa dati copy la link-ul selectat si sa dati paste intro noua fereastra sau intr-un nou Tab. Dupa ce ati accesat link-ul de activare a contului va cere sa introduceti un cod de siguranta si da-ti trimitere ... Dupa care va puteti loga pe site si scapati de acea reclama deranjanta smile
Sper ca v-am fost de ajutor ;)




 
Forum » Forum General » Recomandari » Ce sa faci sa dispara reclama din coltul dreapta sus ? (Ce sa faci sa dispara reclama din coltul dreapta sus ?)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: